top of page

Marieke,

dat ben ik! 

Nieuwe dingen leren en mijzelf blijven ontwikkelen is mijn passie daarom studeer ik verder en lees ik graag over alles dat met voeding en leefstijl te maken heeft want dat is mijn passie. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Sinds 6 jaar woon ik met mijn gezin in het mooie Zelhem in de Achterhoek. Een ontzettend mooie, rustgevende en inspirerende woonomgeving waar ik mijn hart aan verloren heb. 

Naast mijn liefde voor sport, voeding en koken houd ik ontzettend van de natuur en vind daar mijn ontspanning met wandelen en sport.

Ik heb geleerd om tijd te nemen voor mijzelf, te ontspannen en op te laden. 

2017 gooide ik het roer om. Nadat ik in een heftige burn-out terecht was gekomen. Dit wilde ik nooit meer mee maken!  Ik veranderde mijn levensstijl en ging op zoek naar nieuwe inzichten en toepassingen om op een meer evenwichtige en stabiele manier zoveel mogelijk uit het leven te halen.  Waarbij geluk, gezondheid en genieten centraal staan. Ik heb letterlijk de helende kracht van voeding, rust en bewegen ervaren.

De perfecte balans heb ik nu gevonden.

Ik verdiepte me in de wereld van het menselijk brein, de mindset, voeding en beweging. Rondde mijn opleiding gewichtsconsulent af en specialiseerde mij in plantaardige voeding/Orthomoleculaire voeding.

Anderen helpen het beste uit zichzelf te halen is mijn passie. Daar krijg ik energie van en dat maakt mij gelukkig. Door mijn jarenlange werkervaring in een adviserende en bemiddelende functie en met mijn grote kennis op gebied van voeding/leefstijl weet ik hoe ik jou het beste kan begeleiden en naar jouw doel kan helpen. Ik leer je precies hoe je lichaam werkt, wat de juiste voedingswaarden voor je zijn, welke verhoudingen bij jouw lichaam passen, wat macro- en micronutriënten zijn en waarom ze belangrijk zijn voor je lichaam. Je gaat leren begrijpen waarom iets werkt of juist niet. Omdat je leert wat je doet en waarom je het doet zorg je zelf voor blijvend resultaat. GEEN jojo-effect meer. Eindelijk de juiste balans

Ik help jou in verbinding te komen met jezelf en je relatie met voeding te verbeteren.

gewichtsconsulent-marieke-lok.JPG

Als holistisch voedingsdeskundige help ik je met effectieve coaching aan het veranderen van je leefstijl, gewichtsbeheersing, het verbeteren van je relatie met voeding en met jezelf. 

Ik richt mij naast voeding, beweging en ontspanning op gedragsverandering en mindset.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Meer inzicht in gedrag

  • Motivatie voor gedrag

  • Doorbreken van allerlei ongezonde gewoontes en verslavingen.

  • Omgaan met stress.

  • Het belang van gezonde voeding en bewegen.

  • Ondersteuning bij terugval in het oude gedrag.

  • Bewegen

  • Leren ontspannen

bottom of page