Algemene voorwaarden

Mijn praktijk staat geregistreerd bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Deze registratie wordt door verzekeraars erkend. Dit betekent dat het mogelijk is om consulten te vergoeden bij je zorgverzekering. Iedere Zorgverzekering en iedere polis is anders dus controleer van tevoren of consulten bij een Gewichtsconsulente vergoed worden. 

 

Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekering vergoedt. Mocht je er zelf niet uitkomen dan kijk ik graag voor je!

 

KvK-nummer: 51007479
BTW - identificatienummer:  
IBAN: NL50 RABO 0367 3635 69

 

Thuisbezoek

Een bezoek bij je thuis behoort tot de mogelijkheden mits je binnen een straal van vijf kilometer van de praktijk woont. Woon je verder dan vijf kilometer? Dan reken ik een toeslag van vijftig cent per extra gemaakte kilometer.

 

Betaling

Betaling geschiedt d.m.v. een maandelijks digitaal factuur welke binnen veertien dagen na factuurdatum voldaan dient te worden, met uitzondering van digitale begeleiding en voordeelpakketten. Bij digitale begeleiding en voordeelpakketten ontvang je voor de behandeling digitaal een factuur welke voldaan dient te worden voor de startdatum. Ben je al onder begeleiding van mij? Dan geldt voor een digitaal consult, deze regel van vooraf betalen niet.

Annuleren

 

Een afspraak in mijn praktijk kan 24 uur van tevoren worden afgezegd zonder dat het consult in rekening wordt gebracht. Wordt een afspraak niet binnen 24 uur van tevoren geannuleerd, dan wordt deze in rekening gebracht

Credits: